Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en ontwikkelingen rondom reuma door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief biedt waardevolle informatie en updates over reuma, evenals aankondigingen van onze eigen activiteiten en bijeenkomsten.

Door je aan te melden, krijg je:

  1. Belangrijke Informatie: Ontvang nieuws over de nieuwste behandelingen, onderzoeken en ontwikkelingen in de wereld van reuma.
  2. Evenementen en Bijeenkomsten: Mis geen enkel evenement of bijeenkomst georganiseerd door Vereniging ReumaActief de Peel. Of het nu gaat om workshops, lezingen of sociale bijeenkomsten, je wordt als eerste op de hoogte gebracht.
  3. Ondersteuning en Gemeenschap: Maak deel uit van onze groeiende gemeenschap van mensen die leven met reuma. Deel verhalen, tips en steun met anderen die begrijpen wat je doormaakt.

Aanmelden is eenvoudig. Vul gewoon je e-mailadres in en klik op 'Verzenden'. We beloven je dat we je gegevens met respect behandelen en alleen relevante informatie sturen die echt van belang is voor jou.

Dank je wel voor je interesse in onze nieuwsbrief en voor je steun aan onze vereniging. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen die getroffen zijn door reuma.

Mocht je een nieuwsbrief terug willen lezen, dan kun je deze onder aan de pagina vinden.
Persoonlijke gegevens

Voornaam:
Achternaam:
Email adres:
Herhaal het email adres:
Nieuwsbrieven

Vanaf 1 januari 2024 ontvangt ieder lid onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt 5 keer per jaar. Middels deze nieuwsbrief willen wij onze leden zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle activiteiten en nieuwsberichten van onze vereniging. Heeft u een nieuwsbrief gemist? Dan kunt u ze hier nog eens inzien en eventueel downloaden.