Lid worden

Om aan activiteiten of beweeggroepen deel te kunnen nemen moet men lid zijn van Vereniging ReumaActief de Peel. Personen met een reumatische aandoening en hun partner kunnen lid worden. De jaarcontributie voor het lidmaatschap bedraagt € 22,50. Deelname aan een bewegingsgroep(en) wordt bij vooruitbetaling per kwartaal verrekend. De betalingen aan de vereniging zullen via een automatische incasso worden afgeschreven van je rekening. Deelname aan een van de andere activiteiten waarvoor een eenmalige bijdrage wordt gevraagd, zal per keer verrekend worden.

De ledenavonden en activiteiten buiten de bewegingsgroepen om, worden tijdig vermeld in ons informatieblad 't Kontakt en op de website. Een lid mag op de meeste ledenavonden een introducé meebrengen. Wanneer een bijdrage gevraagd wordt, kan de introducé deelnemen tegen kostprijs.

Om je aan te melden als lid kun je onderstaand inschrijfformulier invullen. Je kunt hiervan ook een pdf-versie printen en opsturen naar:

Vereniging ReumaActief de Peel,
Postbus 45 5700AA Helmond.

Je kunt het formulier ook inscannen en per mail sturen naar info@reumadepeel.nl .

Wanneer je een aanmeldformulier per post toegestuurd wilt krijgen, neem dan contact op met de secretaris.
tel. 06-48571220.
Aanmelden als lid

Persoonlijke gegevens

Voornaam:
Achternaam:
Straat en nr:
Postcode en woonplaats
Geb.datum
Telefoon nummer
Email adres:

Financiƫle gegevens

Rekening nummer (iban):
Naam Rek. nr:
Ik ga akkoord met een automatisch incasso van 22,50 euro per persoon per kalender jaar

Voorwaarden

Ik wil 5 keer per jaar het verenigingsblad "'t Kontakt" ontvangen. *Niet verplicht
Ik geef toestemming voor het publiceren van fotos van de activiteiten waar ik op sta voor bijboorbeeld op de website en 't Kontakt (lees hier meer) *Niet verplicht
Ik ga akkoord met de voorwaarden van lidmaatschap, die hier beschreven zijn en heb kennis genomen van de privacy verklaring .
Ik bevestig dat de bovenstaande gegevens kloppen
Extra opmerkingen: